Välkommen till Watch Out

Hej!

Tack för att du besöker vår hemsida.

Watch-Out drivs av klockentusiaster med mångårig erfarenhet av premiumur. Vår affärsidé är att med rätt inköpskanaler kunna erbjuda nya och begagnade kvalitetsklockor till bra priser. Alla klockor är garanterat
original och med nya ur så medföljer fabriksgaranti i enlighet med tillverkaren.

Ta gärna en titt på vårt instagram konto för inspiration.

Maila gärna oss om Ni är intresserad av någon speciell klocka så undersöker vi detta och återkommer med en offert.

Se nedan klockor som finns för försäljning. Maila vid intresse:

DENNA KLOCKAN ÄR SÅLD! – (Tag) Heuer Monza Chronograf, begagnad i väldigt bra skick. Klockan är en Re-Edition som endast tillverkades under 5 år i från 2000 – 2005. Klockan är automatisk med kronograf.
Modellreferens: CR2111
Urverk: 2894-2
Tillverkningsår: ca 2002-03
Diameter: 38 mm
Armband: Brunt alligatorskinn
Certifikat: Nej
Box: Ja
Pris: 20,500SEK

 

img_0378bimg_0382-utan-serienrimg_0385b

 

Omega Seamaster 300 Master (ny). Det är en nytappning av originalet från 1957 och är en riktigt fin klocka till ett fantastiskt pris.

img_5431omega-3-2 omega-4

 

Mail: info@watch-out.se
Instagram: @watch_out.se

 

 

 

HISTORIA OM SEAMASTER 300 MASTER:

OMEGA introducerade den första modellen av Seamaster 300 år 1957 och var designad speciellt för dykare och proffs som jobbade under vattnet. Mer än ett halvt sekel senare så gör klockan comeback i en helt uppgraderad och förbättrad form, redo för en ny generation och dess äventyr. Den nya Seamaster 300 Master har en sandblästrad svart urtavla med Rhodium-pläterade visare med vintage Super-LumiNova för en autentisk och snygg look. Den polerade och keramiska vridringen har en dykskala gjord i Liquidmetal®. Boetten, med sina 41 mm i diameter, är utförd i rostfritt stål på ett väl matchande armband med blankpolerat mittparti och borstade sidor. Klockan har även en transparent baksida i safirglas som gör det möjligt att se det antimagnetiska OMEGA Master Co-Axial kaliber 8400 urverket.

 

Comments are closed.